Nøkler til samtaler av betydning

Samtaler av betydning

hvor som helst, når som helst

Vet du at mennesket er den mest avanserte skapningen vi kjenner til i hele universet? Likevel er det mer vi ikke vet om mennesket, enn vi vet. Er ikke det helt fantastisk?! 

Å stille seg smarte, gode spørsmål er nøkkel til løsninger, mestring, frigjøring, glede og livsutfoldelse. 

Jeg har laget disse kortene for å hjelpe deg til å få bedre forhold, i utfordringer, i mål, for vekst og nysgjerrig søken etter klarhet, muligheter og ressurser i deg.  

Jeg bruker de selv også, alene og med folk rundt meg - med supert resultat!

  •  To bokser
  •  99 unike spørsmål i hver 
  •  Inspirasjon og tips til bruk  
Nøkler GUL 01
Nøkler 2 spørsmålsboks av Trine Åldstedt, MetaResource
Nøkler 01 og 02 pakke

Boks med 99 spørsmål og inspirasjon og tips for bruk.

Kr. 570,- inkl. porto

Boks med 99 spørsmål og inspirasjon og tips for bruk

Kr. 570,- inkl. porto

Begge boksene: Nøkler 01 og Nøkler 02.  

Kr. 980,- fraktfritt når du kjøper begge 

Ja, jeg vil ha GUL boks
Ja, jeg vil ha GRØNN boks
Ja, jeg vil ha begge

Hvis du vil bestille mer enn en - ta kontakt på post@metaresource.no 

Lurer du på hvilken du skal velge først? Lurer du på mer om bruken av kortene? Les her først! 

Bjarnhild, samtalekortene Nøkler, Trine Åldstedt, NLP, coach
Fredrik, samtalekort Nøkler, NLP, Trine Åldstedt, coach
Tove, samtalekort Nøkler, Trine Åldstedt, coach, NLP

Jeg bruker GULE nøkler i jobbsøker- prosessen, sammen med en venninne. Vi har begge gått arbeidsledige i 10 måneder nå. Det er ikke noe moro å stå i en sånn prosess; de dumme tankene kommer, og de forsterkes! Heldigvis har vi lært ett og annet om kroppen og hjernen, hvordan det fungerer, og vi møtes med jevne mellomrom på kafeer med nøkkelkortene spredd utover Vi lever oss helt inn i spørsmål, leter etter utvikling i svarene, tipser hverandre om muligheter inn forbi spørsmålet, og sammenhengen det virker i 👍🏻💙 Dette utvikler og åpner opp horisonter. Å være to sammen, som begge forstår konseptet .., ja, det er ubeskrivelig💫✨ Det virker HVER gang! Vi går aldri tafatte fra et sånt nøkkel-møte! 😂👏🏻  

- Bjarnhild Flatråker

Jeg kjøpte samtalekortene Nøkler for å bruke dem som et NLP verktøy i hverdagen. Jeg og min samboer trekker ofte kort, vi har veldig gode samtaler ut i fra det som står på kortene. 

Vi har også tatt dem frem i selskap, her har vi fått fine samtaler og veldig gode tilbakemeldinger på samtalekortene.

Noen av mine venner uttrykte skepsis til bruk av samtalekortene, men de viste seg at de synes kortene var interessante og underholdene.. - Fredrik Indergård

Jeg har brukt Nøkler, både de grønne og gule, på samlinger for ledere i forbindelse med trening på coachende lederskap. I tillegg har jeg brukt Nøklene som ice-breaker i oppstart på møter, og for kollegaer som rett og slett har lyst å trekke seg et kort for dagen. Effekten har vært udelt positiv. Det gir en fin inngang til gode dialoger. Mange gyldne øyeblikk og gode refleksjoner og bevisstgjøring

- Tove Brita Sylte

Marielle, samtalekort Nøkler, Trine Åldstedt, NLP, coach
Oddrun, samtalekort Nøkler, Trine Åldstedt, NLP, coach
Inger, samtalekort Nøkler, Trine Åldstedt, NLP, coach

Det som har skjedd med meg er at mine mål får revurdering, så mer tyngde, enda mer fokus og klare planer. Kjenner at det løfter meg fremover. Jeg bruker kortene veldig aktiv. Det er Mindblowing. Setter igang prosesser jeg ikke visste eksisterte 

Har fått meg noen tankevekkere som igjen har krevet ny etterforskning fra min sin side. Foreløpig er det jeg alene, og kortene. Jeg snakker høyt til meg selv når jeg leser, og jeg svarer høyt. Da er det sterkest og tydeligst. Tusen takk 😘🥀  

- Marielle Fostervoll

Hadde en meget morsom opplevelse i dag med mine grønne kort! Er egentlig litt dårlig humør og litt misfornøyd!!!! Hi hi - på mitt kort står det: Hva om du teller dine velsignelser/hell? Er ikke det herlig så vet ikke jeg!!! Må innrømme at latteren kom!!! - Oddrun Holberg

Jeg har dessverre en person som står meg nær som har tatt valg som jeg syns er leit men ikke får gjort noe med. Men det jeg kan gjøre noe med er hvordan jeg forholder meg til dette såre, vanskelige. Det første kortet jeg trakk fra nøklene var: Hva om du kan begynne å legge merke til mer av de bra tingene i livet? Jeg følte det som en befrielse, som jeg fikk tillatelse til å glede meg over de fine tingene.  

- Inger Falkevik

Mette Hjelle, Nøkler av Trine Åldstedt
Linn Johannessen, Nøkler av Trine Åldstedt
Torbjørg Kjærnes Thim, Nøkler av Trine Åldstedt

De gode og ekstremt viktige spørsmålene har endret mitt liv. Jeg skriver de ned, leser de ikke daglig, men flere ganger i uken. Det har endret mitt mindsett - jeg vil si at det spørsmålet som har endret meg mest både psykisk og i praksis er: " hva er du villig til å ta til takke med". Det spørsmålet stiller jeg meg selv ofte og har flyttet meg i forhold til jobb, de jeg velger omgang med og de jeg velger å lære av.

- Mette Hjelle

Når jeg bruker gode spørsmål setter det meg i en egen tilstand og søker innover etter ekte og ærlige svar. Jeg føler jeg blir skjerpet av å utfordre meg selv med gode spørsmål. Det er berikende når svar plutselig dukker opp, gjerne helt ut av sammenheng, og brikker faller på plass. Gode spørsmål gir gode resultater. Det skaper også god kommunikasjon der spørsmålene deles med andre.

- Linn Johannessen

Når jeg bruker gode spørsmål opplever jeg at jeg får flere valg. Det gjør at jeg også får en ny ro og balanse. Jeg blir mindre stresset og jeg kjenner at det er jeg som har svarene på det jeg lurer på. Det gjelder kun å bruke tid til å lytte til hva som kommer. Gode spørsmål får meg også til å se hva jeg allerede har oppnådd og hvor jeg står i forhold til tidligere.

- Torbjørg Kjærnes Thim